ΣYΛΛOΓH BAΘMΩN

Για κάθε αγορά €1 παίρνετε ένα βαθμό.

Παράδειγμα: Για ψώνισμα €10 παίρνετε 10 βαθμούς Για ψώνισμα €20 παίρνετε 20 βαθμούς και για περισσότερα ψώνια παίρνετε τους ανάλογους βαθμούς.

  • ΚΑΘΕ 500 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΚΠΤΩΣΗ €7.00 ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
  • ΚΑΘΕ 1000 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΚΠΤΩΣΗ €14.00 ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
  • ΚΑΘΕ 2000 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΚΠΤΩΣΗ €28.00 ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Συμπληρώστε την αίτηση της δωροκάρτας που υπάρχει στα ταμεία και παραδώστε την σε ένα από τα ταμεία της υπεραγοράς και θα σας δοθεί εντελώς δωρεάν η δική σας δωροκάρτα. Σε περίπτωση απώλειας της δωροκάρτας σας επικοινωνήστε με ένα από τα ταμεία της υπεραγοράς και θα σας εκδοθεί καινούργια με καταγραμμένους όλους τους βαθμούς που είχατε μαζέψει με την χαμένη σας κάρτα.

Καθώς έχετε ολοκληρώσει τα ψώνια σας και ετοιμάζεστε να πληρώσετε παρουσιάστε την δωροκάρτα σας στο ταμείο. Η ταμίας αμέσως την περνάει από το ηλεκτρονικό μηχάνημα και αυτόματα οι βαθμοί που παίρνετε με τα τρέχοντα ψώνια θα προστεθούν στο λογαριασμό της δωροκάρτας σας. Στην απόδειξη της ταμειακής μηχανής αναγράφονται οι βαθμοί της τελευταίας σας αγοράς τους οποίους μπορείτε να ελέγξετε καθώς και το σύνολο των βαθμών που έχετε στο λογαριασμό της δωροκάρτας σας.

Επισκεφθείτε οποιοδήποτε ταμείο της υπεραγοράς και ζητήστε την ανταλλαγή των βαθμών της δωροκάρτας σας με το ανάλογο ποσό δωρεάν ψωνίσματος και θα σας γίνει αμέσως η ανάλογη αφαίρεση από τον συνολικό λογαριασμό σας.